تعمیرات لوازم برقی و ۵ دلیل برای انجام آن

دلایل تعمیرات لوازم برقی

تعمیرات لوازم برقی، به مجموعه کارهایی گفته می‌شود که به قصد احیای مجدد و رفع عیب از یک وسیله‌ی برقی معیوب شده،‌انجام داده خواهد شد. این کار سبب می‌شود تا وسیله‌ی برقی معیوب، با صرف هزینه‌ی مختصر (البته نه در تمام موارد) مجدد به سلامت برگشته و از پس انجام وظیفه‌ی خود برآید. به همین دلیل این موضوع تعمیرات، بسیار اهمیت دارد. البته تعمیراتی که توسط کادر مجرب و متخصص انجام گیرد. در این مطلب می‌خواهیم دلایل تعمیرات لوازم برقی بیاوریم که چرا باید برای تعمیرات لوازم خود اقدام کنیم. توصیه می‌کنیم این مطلب را مطالعه کنید.

تعمیرات لوازم برقی در بیش‌تر موارد، کم‌هزینه است.

هزینه‌های خدمات تعمیر
هزینه‌های خدمات تعمیر

نه همیشه، اما در بیش‌تر موارد هزینه‌های صرف شده برای تعمیر لوازم برقی خراب، بسیار پایین‌تر از سایر راهکارها خواهد بود. به عنوان مثال، زمانی‌که تنها تعویض و جایگزینی یک قطعه‌ی خاص از لوازم برقی (با هزینه‌ای بسیار پایین‌تر) انجام می‌گیرد، شما می‌توانید مجدد صاحب یک وسیله‌ی برقی سالم باشید. این مقرون به صرفه بودن تعمیرات، شاید مهم‌ترین دلیل انجام آن باشد.

البته در مواردی نیز ممکن است که هزینه‌ی تعمیرات لوازم برقی توجیه اقتصادی نداشته باشد. به عنوان مثال زمانی‌که صفحه نمایش تلویزیون‌های هوشمند دچار آسیب می‌شوند و باید تعویض گردند، معمولاً هزینه‌ای برابر و بسیار نزدیک با قیمت تلویزیون خواهند داشت. در چنین مواقع، حتی تعمیرکاران توصیه‌ها و راهکارهای بهتری را ارائه خواهند داد.

خرید لوازم برقی گران تمام خواهد شد.

برخی از افراد ترجیح می‌دهند تا به جای سپردن لوازم برقی خراب شده‌ی خود به دست تعمیرکاران، از خرید مدل‌های نو و جدید بهره‌مند شوند. این ایده به خصوص برای لوازم بسیار قدیمی، قابل تأیید خواهد بود. اما باید به هزینه‌های بالای آن نیز توجه داشت. مدل‌های جدیدتر و لوازم نو، به دلیل برخورداری از تکنولوٰژی‌های حدید، اغلب هزینه‌های بسیار گرانی دارند. بنابراین اگر بودجه‌ی محدودی دارید، خرید لوازم برقی جدید گزینه‌ی چندان مناسبی نخواهد بود.

تعمیرات لوازم برقی نوعی اشتغال‌زایی ایجاد می‌کند.

اعزام تعمیرکار به محل مشتری
اعزام تعمیرکار به محل مشتری

تعمیرات لوازم برقی، نیاز به حضور تعمیرکاران متخصص و مجرب را ایجاد کرده است. بنابراین افراد علاقه‌مند و فنی می‌توانند با کسب مدارک و حضور در دوره‌های آموزشی مربوطه، در علم تعمیرات لوازم برقی به سطح قابل قبولی رسیده و در این حرفه مشغول به کار شوند. اشتغال‌زایی در چرخه‌ی اقتصادی خانواده و جامعه نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند.

وسایل برقی فرسوده، لزوماً خراب نیستند.

فرسودگی وسایل به خصوص از نظر ظاهری،دلیل تعویض و جایگزینی با مدل‌های جدیدتر است. اما هر فرسودگی در سیستم وسیله‌ی برقی، نشانه‌ی خراب شدن نیست. در شبکه‌های اجتماعی بسیار زیادی، افراد با اشتراک‌گذاری لوازم قدیمی خود، خبر از صحت عملکرد آن را اعلام می‌کنند. به عنوان مثال اجاق گازهایی که از مادربزرگشان به ارث رسیده است و بالای ۵۰ سال قدمت دارد. در حالی که هنوز هم می‌تواند به خوبی کار کند و یک غذای خوشمزه را بپزد!

وسایل برقی فرسوده را می‌توان با یک سرویس‌کاری، به ادامه‌ی حیات تشویق کرد. گاه یک سرویس برای آن وسیله، به معنای ایجاد اکسیژن و علائم حیاتی در آن خواهد بود. به خصوص لوازم برقی از برندهای معتبر و بادوام می‌توانند با سرویس‌های منظم دهه‌ها به عمر خود ادامه دهند.

هر وسیله‌ای، خراب می‌شود.

هر چیزی عمری دارد. بنابراین فرسودگی و خراب شدن بخشی از روال طبیعی تمام چیزها و موجودات خواهد بود. حتی خود ما نیز با افزایش سن، احتمالاُ سلامتی خود را از دست خواهیم داد و فرسوده‌تر می‌شویم. بنابراین هر وسیله‌ای نیاز دارد تا هر چند مدتی یک‌بار، به یک سرویس منظم مجهز شود. اگر خراب شد، تعمیر شود تا بتواند سرپا ایستاده و به کار خود ادامه دهد. همان‌طور که ما هر از گاهی به خودمان می‌رسیم، سفر می‌رویم، اگر بیمار شدیم، مداوا می‌شویم و … .